Zakelijke dienstverlening

De zakelijke dienstverlening is een zeer diverse sector. Deze beslaat ruim een vijfde van de Nederlandse economie. Het klantenbestand bestaat vooral uit het bedrijfsleven en de overheid. Overheidsconsumptie, bedrijfsinvesteringen en het intermediaire verbruik zijn dan ook bepalend.

In hoeverre hebben ondernemers vertrouwen? Dat is een belangrijke graadmeter voor deze sector. Is er vertrouwen, dan huren bedrijven ook eerder zakelijke dienstverleners in. Maar ook de ontwikkeling van lonen en tarieven zijn belangrijk. Die maken de bedrijfsvoering van een zakelijk dienstverlener wel of niet gezond. ICT kan de sector vleugels geven. Goede toepassing zorgt voor een verbetering van de productiviteit. En dat resulteert weer in lagere kosten, meer flexibiliteit en een betere dienstverlening.

Wat kan leasen voor u betekenen?

U bent als dienstverlener vaak op pad. Het meest voorkomende object dat wordt geleased in de zakelijke dienstverlening, is dan ook de auto. Bezoekt u uw klanten ook regelmatig? Wilt u altijd met een representatief vervoersmiddel voor de dag komen? En uw kosten in de hand houden? Dan is leasen voor u een ideale oplossing.

Meer weten?

Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

info@salland-lease.nl
0572 - 700 244

SallandLease

  • Deskundig en ervaren advies
  • Wij zijn thuis in uw regio en branche
  • Wij zijn betrokken bij uw ambities
  • Onafhankelijk advies
  • No cure no pay