Agrarisch

Of het nu over het afschaffen van het melkquotum gaat of fosfaatrechten. De ontwikkelingen in de agrarische sector gaan snel en vragen een voortdurende afstemming van uw bedrijfsvoering op uw financiële mogelijkheden.

De agrarische sector realiseert een productie van voedsel en andere producten van maar liefst 20 miljard euro. Nederland, maar ook de regio Salland, loopt daarbij voorop in kennis, efficiëntie, innovatie en duurzaamheid van productie.

Wat kan leasen voor u betekenen?

Of het nu een maishakselaar, een tractor of een landbouwkipper is... We kunnen u voorzien van een goede marktvergelijking van leaseaanbieders. Zodat u bijvoorbeeld een financiering van 10.000 euro kan aangaan over een bepaalde looptijd. De initiële investering hoeft u niet te doen, waardoor u liquiditeiten vrij hebt om te gebruiken voor andere zaken. U kunt zo blijven groeien en uw kansen benutten. Wij zorgen dat u de beste condities krijgt.

Food

Nederland staat op de kaart als centrum voor voedingsproducten. Een snelle handelsgeest, een uitgebreid netwerk, efficiënte logistiek en kwalitatief hoogwaardige producten dragen hier aan bij. De sector kampt evenwel met lage grondstofprijzen en die grondstoffen zijn de basis voor (on)bewerkte voedselproducten.

Uw sector heeft een omzet van 65 miljard euro per jaar en biedt werkt aan ongeveer 130.000 mensen. Daarmee bent u een belangrijke pijler onder de Nederlandse economie. Zo’n 60 procent van de productie gaat de grens over.

Wat kan leasen voor u betekenen?

Van gehaktmolens tot kookketels en van zuivelmachines tot industriële ovens... U wilt mee in de ontwikkelingen die de foodsector rijk is. Lease kan daarbij voor u een belangrijke rol spelen. Zowel bij uw vervangings- als uw uitbreidingsinvesteringen. Wij bieden passende financieringen tegen concurrerende tarieven. Zo is uw machinepark altijd up to date.

Meer weten?

Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

info@salland-lease.nl
0572 - 700 244

SallandLease

  • Deskundig en ervaren advies
  • Wij zijn thuis in uw regio en branche
  • Wij zijn betrokken bij uw ambities
  • Onafhankelijk advies
  • No cure no pay